Ott Tänak: MM-kalendri välistel rallidel ei ole kindlasti lihtne osaleda

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport

Valitsev autoralli maailmameister Ott Tänak ütles ennustusportaalile Betsafe antud intervjuus, et MM-sarja mittekuuluvatel rallidel võistlemine ei ole lihtne ülesanne.

Hyundai meeskonna tiimipealik Andrea Adamo on välja öelnud, et tema meeskond võtab sel aastal osa ka paljudest MM-kalendri välistest rallidest. Tänaku sõnul ei ole see teps mitte kerge väljakutse. «Kalendrivälistel rallidel osalemine ei ole kindlasti lihtne, aga hetkel ei ole meil muud valikut. Aga usun, et see näitab meie meeskonna töötahet ja seda, et oleme valmis tegema kõike, et areneda ja veel paremaks saada,» selgitas Tänak.

Eestlase eesmärk on endiselt uue autoga harjumine. «Hetkel on oluline, et saaksime maksimaalselt autoga kohaneda ja aru saada, kuidas siin elu käib. Testides tekivad alati erinevad nägemused ja emotsioonid, aga võistlus näitab kiirelt ära, kus on meie tegelik kiirus.»

Maailma laastav koroonaviirus Eesti rallipilooti veel seganud pole. «Senimaani õnneks mitte,» vastas Tänak viirust puudutavale küsimusele.

Täispikka intervjuud loe siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles