Saaremaa Võrkpalliklubi tegevjuhil diagnoositi koroonaviirus (1)

Carl-Robert Puhm
Copy
Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp
Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Terviseamet teatas täna, et koroonaviirusesse on nakatunud kaks saarlast. Üks kahest inimesest on Saaremaa võrkpalliklubi tegevjuht Hannes Sepp.

«Tundsin end esmaspäevast alates kehvasti ja lasin teha endale Saaremaal koroonaviiruse testi. Täna sain vastuse, et test osutus positiivseks,» ütles Sepp Postimehele. Esmaspäeval oli mul 37,3 palavik, aga muid kaebusi polnud. Eile oli lihtsalt kehv enesetunne,» selgitas Sepp.

Kui tihedalt tegevjuht Milano mängijatega kokku puutus?

«Raske öelda, mida täpselt lähikontaktiks peetakse. Ma ei ole nendega lähedalt kokku puutunud. Peatreeneriga teretasin, aga pärast desinfitseerisin käsi. Ei oska öelda, kust võisin viiruse saada. Milano klubi väidab, et neil haigeid pole. Ainsad välismaalased, kellega ma siin paari nädala jooksul kokku olen puutunud, olidki nemad. Oma tutvusringkonnast ei tea ma kedagi, kes oleks tulnud kuskilt riskipiirkonnast.»

Sepa sõnul läks õnneks, et ta oli haigussümptomite avaldudes kodukontoris.

«Terviseamet küsis minult, kellega ma sümptomite avaldumisest alates kokku puutusin. Kuna tajusin sümptomeid esmaspäeval, siis sel ja järgneval päeval viibisin kodukontoris.»

Saaremaa Võrkpalliklubi tegevjuht rõhutas, et eurosarja kohtumised Milanoga olid kooskõlastatud terviseametiga.

«Küsisime tervisametilt enne mängu korraldamist asjad üle. Nemad saatsid meile mustvalges kirjas vastuse, et kohtumise ärajätmiseks ei ole põhjust. Talitasime oma parima äranägemise ja tervisameti juhiste järgi. Meie ei ole arstid, et ise olukorda hinnata.»

Homme tehakse kogu Saaremaa võistkonnale testid. Hetkel on kogu treeningtegevus peatatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles