Kubani peatreener Kalevi spordihalli tühjadest tribüünidest: väga raske, teeme sporti ju rahvale

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Selline pilt avanes täna Kalevi spordihalli Kalev/Cramo ja Lokomotiv Kubani mängul.
Selline pilt avanes täna Kalevi spordihalli Kalev/Cramo ja Lokomotiv Kubani mängul. Foto: Raul Mee

Krasnodari Lokomotiv Kubani peatreener Jevgeni Pašutin kiitis pärast võitu Kalev/Cramo üle oma mängijaid suurepärase keskendatuse eest, sest tühjade tribüünide ees polnud sugugi lihtne mängida. 

«Esimest korda elu jooksul mängisin tühjade tribüünide ees. See oli väga raske, me pidanuks nagu hooajaeelset matši. Teeme ju sporti rahvale ja fännidele,» sõnas Pašutin. «Vaatamata keerulisele olukorrale suutsime keskendumise säilitada.»

Kogenud treeneri sõnutsi sai täna otsustavaks Kalevi liidrite ohjamine. «Suutsime pidevalt mängurütmi kontrollida ja ei lasknud Kalevi viskajaid hoogu. Nad mängivad rünnakul väga head korvpalli, rotatsioon on üsna lai, viljeletakse kiiret mängu.» arutles ta. 

«[Kyle] Vinales on nende võtmemängija, ta suudab ise punkte visata aga ka kaaslasi leida. Meil polnud palju aega matši ettevalmistuseks, sest esmaspäeval mängisime CSKA-ga. Aga teadsime Vinalest juba varasemast ja suunasime oma jõud tema peatamisele.»

Sellega saadi ka hästi hakkama, sest mängujuht piirdus kümne punktiga, tabades viskeid väljakult vaid 14st neli. Tema pluss-miinus näitaja oli võistkonna halvim, -18. 

Lisaks rõhutas Pašutin lauavõitluse ja Janari Jõesaare kontrolli alla saamist. Avapoolajal viskas ta 14 punkti, järgmise 20 minutiga tuli lisaks vaid neli.

«Jõesaar on väga hea mängija, aga tegime õigel ajal korrektuurid. Saime lauavõitluses ülekaalu, tõstsime kaitse agressiivsust. Rünnakul otsisime rahulikult võimalusi ja leidsime hea rütmi,» resümeeris Kubani loots. «Meie eesmärk oli tabeli kolmandat kohta kindlustada, saime sellega hästi hakkama.»

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles