Petkovic: Kanepi mängis väga-väga hästi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi (vasakul) alistas veerandfinaalis Andrea Petkovici.
Kaia Kanepi (vasakul) alistas veerandfinaalis Andrea Petkovici. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 34.) alistas Austraalias Brisbane’is peetava 655 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri veerandfinaalis 2. asetusega Saksamaa tennisisti Andrea Petkovici (WTA 10.) 6:1, 7:6 (7) ja jõudis poolfinaali.

24-aastane Petkovic tunnistas pärast mängu, et on pettunud. «Ma pole oma tänase esitusega rahul,» vahendab WTA kodulehekülg Saksamaad esindava tennisisti sõnu. «Kui keegi alustab mängu nii hästi, paneb see sulle tõelise pinge peale. Proovisin natuke liiga palju ja tegin seetõttu rohkem vingu. Aga ta mängis täna väga-väga hästi ja ma pean ütlema, et kui ta niimoodi jätkab, saab temast tõeline tegija.»

Poolfinaalis läheb Kanepi vastamisi 3. asetatud Francesca Schiavonega (WTA 11.), kes alistas ligi kolm tundi kestnud mängus 5:7, 7:6 (2), 6:3 serblanna Jelena Jankovici (WTA 14.).

Kanepi on Schiavonega kohtunud kuuel korral ja võitnud neist kaks matši, seejuures ka neist viimase, mullu sügisel peetud Moskva turniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles