Ajax nõuab, et korduskohtumisele Alkmaariga lubataks naised ja lapsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaxi fänn ründas AZ Alkmaari väravavahti Esteban Alvaradot.
Ajaxi fänn ründas AZ Alkmaari väravavahti Esteban Alvaradot. Foto: SCANPIX

Amsterdami Ajax palus Hollandi jalgpalliliidult luba lasta korduskohtumisele AZ Alkmaariga naised ja lapsed, kuigi alaliit on öelnud, et mäng toimub tühjade tribüünide ees.

Ajaxi ja Ragnar Klavani tööandja Alkmaari karikamäng peeti algselt 21. detsembril, kuid 37. minutil jooksis väljakule Ajaxi fänn, kes ründas Alkmaari väravavahti Estebani, kuid sai hoopis ise puurilukult paar jalahoopi. Kohtunik andis Estebanile punase kaardi ja seejärel kutsus Alkmaari peatreener oma mängijad väljakult ära ning kohtunikul ei jäänud muud üle kui mäng pooleli jätta.

Hollandi jalgpalliliit tühistas hiljem Estebani punase kaardi ning otsustakse, et mäng tuleb uuesti pidada, aga tühjade tribüünide ees, vahendab Reuters.

«Oleme valmis nende palvet kaaluma, aga palusime Ajaxil koostada plaan, kuidas nad kavatsevad selle ellu viia ja millistel tingimustel,» teatas Hollandi jalgpalliliit.

Mäng peetakse uuesti 19. jaanuaril.

Mullu septembris pidi ka Türgi klubi Fenerbahce mängima tühjade tribüünide ees, kuid lõpuks lubati mängule naised ja kuni 12-aastased lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles