CSKA pealik: üks Kalev/Cramo abitreeneritest nakatus koroonaviirusse

Postimees Sport
Copy
Andrei Vatutin (vasakul).
Andrei Vatutin (vasakul). Foto: Sharifulin Valery/TASS

Eelmisel nädalal teatas Eesti parim korvpalliklubi BC Kalev/Cramo, et ühel nende meeskonnaliikmel tuvastati koroonaviirus. Moskva CSKA presidendi Andrei Vatutini sõnul on tegemist abitreeneriga. Kalev/Cramos on juhendaja Roberts Štelmahersil kaks abilist: Indrek Reinbok ja Akselis Vairogs.

Infokild tuli välja, kui venelane andis sotsiaalmeedias CSKA VKontakte lehel intervjuu, kus teatas, et võistkonna suurim täht Mike James on karantiinis, sest ameeriklane õhtustas Krasnodari Lokomotiv Kubani palluritega.

Kuban oli varasemalt mänginud VTB Ühisliigas just Kalev/Cramoga ning mõned ameeriklased ei reisinud tagasiteel otse Krasnodari, vaid jäid Moskvasse, kohtudes mõne CSKA jänkiga.

«Õhtusöögi ajal polnud Jamesil aimugi, et Kalev/Cramo abitreeneril on koroonaviirus. See oli halb juhus. Ootame Mike'i puhul proovi tulemust ning meie meditsiiniosakond jälgib teda pidevalt. Loodame parimat,» ütles Vatutin.

Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul ütles eelmisel nädalal Postimehele, et nakatunu nime ei avaldata. «Oleme nüüd kõik karantiinis, jälgime ennast. Rõhutasime välismängijatele, et nad peavad kodus olema ning söögi Wolti või Boltiga tellima,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles