Fotod: endisest korvpallurist saab maailma pikim transseksuaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

25-aastane ameeriklane Greg Walker oli andekas korvpallur, kes oli tüdrukute seas väga populaarne. Nüüd on aga kunagisel korvpallistaaril kavas soovahetusoperatsioon ja ta on viimased aastad elanud Lindseyna.

Walker on hiiglasekasvu – ta kaalub 127 kg, tema jalanumber on 51 ning ta on 213 cm pikk. Kui soovahetusoperatsioon läbitud, saab temast maailma pikim transseksuaal, vahendab Daily Mail.

Walker meenutas, et keskkoolis olid temast huvitatud kümned tüdrukud, aga tema eelistas nendega lihtsalt sõber olla ja moest rääkida.

«Olin koolis populaarne laps, olin tark ja mul oli alati tüdruksõpru ning neiusid, kes mind taga ajasid. Aga see ei tundunud õigena, see oli pigem nagu šaraad,» meenutas Walker. «Hakkasin end eraklikuna tundma ja mõtlesin, et minuga on midagi valesti. 18-aastasena hakkasin salaja uurima, miks ma ennast teistest erinevalt tunnen. Varjasin oma tundeid üsna hästi, aga teadsin alati, et olen teistsugune.»

«21-aastaselt langesin põhja, mul oli emotsionaalsed probleemid ja ma hakkasin jooma,» jätkas ta. «Ühel päeval käis klõps ja ma teadsin, mida ma tegema pean. Hakkasin naisteriideid kandma ja hiljem hakkasin naissuguhormoone tarvitama.»

Andeka korvpallurina sai Walker stipendiumi Kesk-Michigani kolledžisse, kuid ta kukkus sealt 21-aastasena välja.

Viimased kaks aastat on ta olnud naine ka seaduse silmis, praegu kogub ta raha, et soovahetusoperatsioon ära teha, ta loodab, et see juhtub selle aasta jooksul.

Walker on võtnud ühendust ka Guinessi rekorditeraamatuga ning loodab, et ta tunnistatakse ametlikult maailma pikimaks transseksuaaliks.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles