Pretsedent: Rootsi klubi katkestas ühepoolselt lepingu kõigi mängijatega

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Bollnäsi mängija oranžis.
Bollnäsi mängija oranžis. Foto: Kenta Jönsson/bollnasbandy.se/

Jääpalli klubide valitsev maailmameister Bollnäs teatas, et koroonaviiruse pandeemia tõttu pidid nad vastu võtma resoluutse otsuse.

«Covid-19 viiruse ulatusliku levikuga püsib õhus palju küsimärke seoses toetustega nii kogukonnalt kui ka sponsoritelt, mistõttu otsustasime ühepoolselt lõpetada hooajaks 2020/21 lepingu kõigi mängijatega,» seisab klubi ametlikus avalduses. 

«Oleme olukorras, kus paljudel meie partneritel on väga rasked ajad, lihtne pole ka linnal. Lisaks oli meil finantsiliselt niigi keeruline hooaeg, me ei teeninud oodatud tulu. Säärane otsus tuli väga raske südamega, ent meil olnud muud varianti.»

Lisaks tuleb kärpeid teha Bollnäsi võistkonna treenerite ja muude liikmete hulgas. Klubijuht Marcus Nygren tunnistas, et uudise teatamine oli raske, kuid kõik mõistsid selle vajalikkust. Aga mis saab edasi?

«Suhtleme kõigi mängijatega individuaalselt. Vaatame turul ringi, et selguks, millised võimalused meil tekivad. Olukord on keeruline, kuid raske töö ja suure südamega on siit võimalik välja tulla,» vastas Nygren.

Bollnäs on teadaolevalt esimene profitiim spordimaailmas, kes koroonaviiruse pandeemias nõnda resoluutse otsuse vastu võtnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles