Selgus, millal võiks toimuda edasi lükatud Argentina MM-ralli

Henry Lääne
Copy
Ott Tänak kruusateedel.
Ott Tänak kruusateedel. Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP

Autoralli MM-sarja turunduspoole eest hoolitsev WRC Promoter andis teada, et aprilli lõpus toimuma pidanud Argentina etapp võib toimuda aasta viimases kvartalis.

Varem ei juhtu seda aga valitsuse piirangute tõttu kindlasti. Tõele au andes on ralli toimumist raske näha, kuna ülemerevõistluse logistika nõuab tublisti aega ning aasta viimase kolme kuu jooksul on kalender võrdlemisi tihe.

Pealegi pole ju mõeldav, et rallit sõidetakse pärast novembri teises pooles toimuvat Jaapani etappi ka umbes detsembri keskpaigas, sest just umbes kolme nädala pikkune vahe on ülemerevõistlustel teiste etappidega. Uueks hooajaks ettevalmistumiseks on roolikeerajatel ja tiimidel niigi vähe aega.

Samuti anti teada, et Portugali, Sardiinia ja Keenia MM-rallide ettevalmistused jätkuvad. Uut infot võime kuulda järgmise paari nädala jooksul, kuna Itaalias annab valitsus eriolukorra arengutest ülevaate 25. märtsil, Portugalis peaks see toimuma vahemikus 3.-8. aprill.

Muide, Keenia puhul kehtib üks tähtis kuupäev. Nimelt on rallikaravanil aega 3. aprillini, et kinnitada merelogistika Mehhikost Mustale Mandrile. 

Promoteri sõnul ei tee nad võistluste kuupäevadele mõeldes mingeid muudatusi, enne kui riigid ei anna eriolukorrast uusi teateid. «Soovime pidada võimalikult palju rallisid,» teatasid nad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles