Klavani leivaisa pidi Itaalias vallandunud pahameele tõttu oma plaanist loobuma (2)

Copy
Cagliari mehed Ragnar Klavan (vasakult), Artur Ionita ja Paolo Farago tänavad fänne pärast võõrsil tehtud viigimängu Torinoga.
Cagliari mehed Ragnar Klavan (vasakult), Artur Ionita ja Paolo Farago tänavad fänne pärast võõrsil tehtud viigimängu Torinoga. Foto: Jonathan Moscrop/sportimage/pa Images/Scanpix

Itaalias, mida on koroonaviirus Euroopas kõige rohkem laastanud, soovivad mõned jalgpalliklubid ühistreeningutele naasta. Lootus on, et mai alguses saab kohalik kõrgliiga jätkuda.

Ühistreeninguid tahab teha ka Ragnar Klavani leivaisa Cagliari. Klubi baseerub Sardiinia saarel ehk peamisest nakkuskoldest, Põhja-Itaaliast, kaugel, kuid valitsuse kehtestatud eriolukord on siiski jõus ka Vahemere saarel.

Esialgu pidi Cagliari esmaspäeval taas ühistreeningutega alustama, kui täna õhtul teatati, et plaani tuleb muuta. «Vastavalt valitsuse nõudmistele ei saa me treeninguteks enne 31. märtsi koguneda,» seisis klubi ametlikus teates.

Tõenäoliselt käituvad samamoodi ka Napoli ja Rooma Lazio, kes plaanisid samuti tuleva nädala alguses koguneda.

Itaalia kõrgliiga mängijate ühenduse juht Damiano Tommasi pidaski tiimide väljakule naasmist liialt rutakaks. 

«Ma ei mõista, kuidas mõtlevad need, kes tahavad treenides eelist saada,» oli 25 korda Itaalia koondist esindanud vutimees nõutu. «Ma ei soovi vastuolu tekitada, kuna selleks pole õige aeg, aga praegu treenimine pole mõistlik.»

Itaalias on ametlikel andmetel koroonaviirusse nakatunud üle 53 000 inimese, kellest on surnud ligi 5000. Üheski teises riigis pole nii palju inimesi viiruse tõttu hukkunud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles