Liverpooli staar andis fännidele lubaduse: ma ei näe ühtegi põhjust, miks peaksin lahkuma

Kris Ilves
, reporter
Copy
Trent Alexander-Arnold.
Trent Alexander-Arnold. Foto: Adam Davy/PA

Liverpooli jalgpalliklubi 21-aastane paremkaitsja Trent Alexander-Arnold teatas, et soovi lahkumisele mõelda, sest armastab Liverpooli tohutult.

Liverpooli noorteakadeemiast sirgunud Alexander-Arnold tegi läbimurde maailma paremate äärekaitsjate sekka hiljuti ning on lühikese ajaga kerkinud hoolimata oma noorele eale Liverpooli raudvaraks. Ta on Inglismaa kõrgliigas esindanud Liverpooli 84 mängus, löönud neli väravat ja andnud koguni 26 resultatiivset söötu.

Teda on seostatud Hispaania ja Saksamaa suurklubidega, kuid noor inglane ei kavatse Liverpoolist lahkuda. «Ma olen alati Liverpooli armastanud ja toetanud. Olen alati nende eest mänginud. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks peaksin lahkumisele mõtlema,» sõnas Alexander-Arnold jalgpalliportaali Goal.com vahendusel.

Ta lisas: «Olen praegu Liverpooli mängija. Armastan seda klubi rohkem kui midagi muud. Ma armastan Liverpooli juures kõike – fänne ja linna. Seega, miks peaksin lahkumisele mõtlema?»

Alexander-Arnold tuli eelmisel hooajal Liverpooliga Meistrite liiga võitjaks ja nimetati hooaja sümboolsesse koosseisu. Ta sai mullu aasta parima jalgpalluri valimisel 19. koha, inglastest oli eespool ainult 12. koha teeninud Manchester City ääreründaja Raheem Sterling.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles