Postimehe korvpalli-podcastis «Mängumehed» olid Kristo Saagel, Siim Raudlal ja Jarmo Jagomäel luubi all kohalikud klubid, aga sõna sai ka USA-s pesitsev Maik-Kalev Kotsar.

Saate esimeses osas räägib Kotsar, miks ta ootamatult operatsioonilauale sattus ning kuidas lõikusest paranemine läheb. Lisaks hekseldame läbi korvi aluse müraka neli aastat South Carolinas. Selgub, miks peatreener Frank Martin oli valmis eestlast juba mingil hetkel maha kandma ning kuidas sai pallur jagu vaimsetest probleemidest. 

Podcasti teises pooles selgitab Rapla Avis Utilitase meeskonna mänedžer Jaak Karp, kui suure põntsu pani hooaja enneaegne lõppemine neile ja teistele Eesti klubidele. Praegu tekkinud kahju võib tõsiselt mõjutada ka tulevikku, mille osas pole praegu mingisugust selgust. Olukord on keeruline nii võistkonna juhtidele kui ka mängijatele. 

Lisaks võtab saatejuhtide trio luubi alla kõik Eesti kõrgliiga klubid. Iga satsi puhul käime läbi lõppenud hooaja plussi ja miinused, piiludes veidi ka tulevikku. Endiselt pole teada, kuidas korvpalliliit otsustab määrata lõppjärjestuse: kas ja kellele jagatakse medalid, kas ja kellel avaneb võimalus kõrgliigasse tõusta?

Mammutsaate lõpuks saab vastuse ka kuulaja küsimus mängijate palga osas. Arutelust koorub välja nii mõndagi põnevat. «Mängumehed» ootab küsimusi ka järgnevateks saadeteks, need võib saata meiliaadressile sport@postimees.ee või meie Facebooki postkasti. Parematele paneme välja ka auhinnad. 

Kommentaarid
Copy