Klavani koduklubi peatreener: jalgpall on elu ja saame mängida ka puhkuse ajal

Kris Ilves
, reporter
Copy
Walter Zenga.
Walter Zenga. Foto: Tocco Alessandro /Lapresse/ZUMAPRESS.com

Eesti parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Cagliari peatreener Walter Zenga hinnangul tuleb pidamata kohtumised järele mängida kas või puhkuse ajal ehk suvel. Kuid kindlasti ei tohi mängudega alustada praegu.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga Serie A on maailmas leviva koroonaviiruse tõttu 9. märtsist peatatud. Olukord pole paremaks läinud, kuid Zenga on arvamusel, et vajadusel saab mängida ka augustis, kui jalgpallurid ja treenerid tavaliselt puhkavad.

«Keda huvitab puhkus? Jalgpall on elu ja kui peame mängima, siis saame seda teha ka puhkuse ajal,» rääkis Zenga väljaandele Gazzetta dello Sport. «Praegu mängudega alustamine pole mõeldav,» lisas itaallasest jalgpallitreener, kes asus Cagliari etteotsa 3. märtsil. Ta pole klubi üheski mängus juhendada saanud.

Cagliari alustas hooaega endise peatreeneri Rolando Marani juhendamisel suurepäraselt, olles konkurentsis kohtade nimel eurosarjas, kuid nüüd on meeskond langenud 12. positsioonile.

Esialgu pidi Sardiinias baseeruv Cagliari täna taas ühistreeningutega alustama, kuid laupäeva õhtul teatati, et plaani tuleb muuta. «Vastavalt valitsuse nõudmistele ei saa me treeninguteks enne 31. märtsi koguneda,» seisis klubi ametlikus teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles