Argentina MM-ralli kohta hakkasid ringlema kaks kuulujuttu

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak mullusel Argentina rallil Toyota Yaris WRCga.
Ott Tänak mullusel Argentina rallil Toyota Yaris WRCga. Foto: STR / EPA

Aprilli lõpus toimuma pidanud Argentina MM-ralli võib lükkuda oktoobri või novembri teise poolde, kui uskuda ralliringkondades levima hakanud kuulujutte.

Väljaande La Voz Deportesi, mis baseerub Cordobas ehk Argentina MM-etapi võõrustajaprovintsis, sõnul on võimalik, et võistlus toimub pärast Jaapani rallit, mis on kavas 19.-22. novembrini. Info tuli MM-sarja turunduspoole eest hoolitseva WRC Promoteri tegevjuhi Oliver Ciesla lähiringist, kirjutab Argentina meedia.

MM-sarjas Tšiili roolikeeraja Emilio Fernandezi kaardilugejana leiba teeniv Ruben Garcia kinnitas teisele väljaandele MotorBox, et erinevad kuulujutud on levinud ka rallipargis ning viimasel etapil Mehhikos oli Argentina saatus kuum teema.

«Keegi ei tea, mis juhtub, kuid spekulatsioonide kohaselt võib Argentina toimuda hoopis oktoobris, sest viimane võistlus on Jaapanis. Teised kaardilugejad küsisid minult, milline on oktoobris Argentina ilm, kuna nad pole meie riigis sel ajal varem käinud.

Ma ei saanud alguses aru, miks nad seda minu käest küsisid, kuid lõpuks selgus, et see oli kuulujutu pärast. Samas oli see üks mitmest Mehhikos levinud spekulatsioonist,» ütles Garcia.​

MM-sari peaks jätkuma mai lõpus Portugalis, kuid koroonaviiruse tõttu ei saa selles kindel olla. Täpsem info kalendri osas peaks tulema aprilli alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles