Nakatunu armastatu avalikustas koroonaskandaali: Torino Juventus valetas nii, et suu suitses!

Postimees Sport
Copy
Torino Juventuse jalgpalluri Daniele Rugani armastatu Michaela Persico.
Torino Juventuse jalgpalluri Daniele Rugani armastatu Michaela Persico. Foto: Instagram @michaelapersico

Daniele Rugani oli esimene jalgpalli tippklubi mängija, kellel avastati koroonaviirus. Itaalias levivad aga süüdistused, et keskkaitsja leivaisa Torino Juventus hoidis palluri positiivset proovi kolm päeva ainult enda teada.

Tagantjärele on välja tulnud, et Ruganit testiti 8. märtsil ehk samal päeval, kui Juventus alistas Itaalia kõrgliiga liidrite duellis tühjade tribüünide ees 2:0 Milano Interi. Koroonaviirusest andis Saapamaa klubijalgpalli valitseja avalikkusele teada 11. märtsil ning nad lisasid, et seitse korda Itaalia koondist esindanud pallur andis testi selle sama päeva hommikul.

Rugani elukaaslane Michaela Persico ütles, et tema armastatu jõudis 7. märtsil treeningult koju ega tundnud end hästi. «Tal oli palavik. Järgmisel hommikul tundis Daniele end paremini, kuid Juventus otsustas siiski testi kasuks,» kiskus Persico klubi valeväite päevavalgusesse. Väidetavalt ei teinud Rugani Interi vastu kaasa seetõttu, et tema proov osutus positiivseks.

Lisaks Ruganile on Juventuse mängijatest koroonaviirusse nakatumisest teatanud poolkaitsja Blaise Matuidi ja edurivimees Paulo Dybala. Haigus on ka nii Rugani kui ka Dybala elukaaslastel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles