Jalgpallimiljonärid Messi ja Co saatsid palgakärbet palunud Barcelona presidendi kukele

Henry Lääne
Copy
Barcelona pallurid Arturo Vidal, Luis Suarez ja Lionel Messi.
Barcelona pallurid Arturo Vidal, Luis Suarez ja Lionel Messi. Foto: Alberto Estevez/EPA

Koroonaviirus mõjutab palju ka majandust, mistõttu on mitmed spordiklubid palunud mängijatel nõustuda palgakärpega. Kui näiteks Saksamaal on mõnes tiimis nii ka läinud, siis Hispaania gigandi FC Barcelona jalgpallurid saatsid palve pikalt.

Kolmapäeval kutsus Barcelona president Josep Maria Bartomeu kokku koosoleku, kus osalesid klubi kõikide spordiosakondade - jalg-, korv- ja käsipall ning futsal ehk saalivutt - esindajad. Pealik käis välja, et ajutine palgakärbe võiks olla 70 protsenti ja see kehtib kõikidele töötajatele, kirjutavad Mundo Deportivo ja Sport.

Kataloonia hiiu jalgpalluritele säärane plaan aga ei meeldinud, ehkki sisuliselt iga mängija teenib miljoneid ning ajutine palgakaotus ei seaks nende võimekust igapäevaeluga toime tulla ohtu. Kaugel sellest!

ASi väitel teatasid Lionel Messi, Sergio Busquets, Sergi Roberto ja Gerard Pique ehk mängijate esindajad Bartomeule, et nemad pole kärpega nõus. President üritas jätkuvalt kompromissi leida ning käis välja, et ta on nõus vutimeeste töötasu alandama hoopis 50 protsenti. Seegi plaan saadeti jalgpallurite poolt aga pikalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles