Jürgen Klopp: koroonaviirus segas valmistumist Meistrite liiga mänguks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne/PA

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp ütles, et maailmas leviv koroonaviirus segas valmistumist Meistrite liiga mänguks Madridi Atleticoga.

Atletico saabus 18. veebruaril Anfieldile ja Liverpool kaotas Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängu 0:1. Liverpool suutis 11. märtsil Madridis toimunud korduskohtumises minna lisaajale, kuid Atletico edenes kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 4:2 edasi.

Klopp rääkis Liverpooli koduleheküljele, et hirmud seoses koroonaviiruse pandeemiaga keerleseid tal peas. Ja keerlevad siiani. «See juhtus kaks nädalat tagasi, kuid tundub, et mängisime Atleticoga juba aastaid tagasi,» ütles Klopp.

Liverpooli juhendaja jätkas: «Mäletan, et me kõik teadsime koroonaviiruse olukorrast maailmas, kuid olime endiselt oma tunnelis ja kuni selle ajani see Inglismaale tegelikult ei jõudnud. Kui esmaspäeva hommikul [9. märtsil] ärkasin ja kuulsin olukorrast Madridis – nad sulgevad koolid ja ülikoolid alates kolmapäevast –, siis ausalt öeldes oli selleks mänguks imelik valmistuda.

Tavaliselt minu ümber olevad asjad mind ei sega ja saan mänguks valmistudes ehitada tõkkeid paremale ja vasakule, kuid siis oli see keeruline. Kolmapäeval oli meil mäng ja mulle meeldis see mäng. Kui tulemus kõrvale jätta, siis oli see väga hea esitus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles