Müncheni Bayern teeb maailmarekordi ja vahetab Manuel Neueri välja?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Manuel Neuer (vasakul) ja Marc-Andre ter Stegen on Saksamaa koondise väravavahid.
Manuel Neuer (vasakul) ja Marc-Andre ter Stegen on Saksamaa koondise väravavahid. Foto: Norbert Schmidt, via www.imago-images.de/imago images/Norbert Schmidt

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond võib lähiajal leida Manuel Neuerile väravasuul asenduse. Saksamaa ja Hispaania meedia andmetel on Bayern pööranud pilgud Barcelona ja Marc-Andre ter Stegeni poole.

34-aastane Neuer siirdus Bayernisse 2011. aastal, lahkudes kasvatajaklubist Gelsenkircheni Schalkest, kuid näib, et nüüd on kogenud sakslase aeg Münchenis läbi saamas. Tema asemel nähakse 27-aastast kaasmaalast ter Stegenit, kes on Barcelonas kerkinud maailma absoluutsesse tippu.

Diario Sport kirjutab, et Bayern peaks ter Stegeni soetamiseks maksma Barcelonale 90 miljonit eurot, mis tähistaks väravavahtide seas kõigi aegade suurimat üleminekusummat. Praegune rekord kuulub Kepa Arrizabalagale, kelle eest maksis Londoni Chelsea Bilabo Athleticule 80 miljonit eurot.

Bayern soetas hiljuti Schalkest 23-aastase sakslase Alexander Nübeli, keda peetakse jalgpallimaailma üheks talendikamaks väravavahiks, kuid Bayerni-sugune suurklubi tahab lähiaastatel väravasuule nii kogemust, noorust kui kvaliteeti. Saksamaa koondislane ter Stegen oleks justkui sobiv pusletükk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles