Prantsusmaalt naasnud Eesti võrkpallur: oli aegu, kus oleksin võinud kõik kuradile saata

Toimetas Kris Ilves
Copy
Hindrek Pulk veel Tartu meeskonnasärgis.
Hindrek Pulk veel Tartu meeskonnasärgis. Foto: Alver Kivi/Saarte Hääl

Maailmas leviv koroonaviiruse on mingil moel mõjutanud ilmselt kõiki. Prantsusmaa kõrgliigaklubi Chaumont’i hingekirja kuuluval Eesti võrkpalluril Hindrek Pulgal on selja taga karjääri esimene välishooaeg. See oli keeruline.

Eelmisel teisipäeval läbi Helsingi kodumaale naasnud 29-aastane diagonaalründaja rääkis portaalile Võrkpall24.ee, et kõik sujus ses plaanis ideaalilähedaselt. «Siis kui ma ära tulin, polnud see asi üldse nii hull kui praegu. Mul läks õnnelikult, sest mõned tunnid enne riigis kehtestatud karantiini sain sealt tulema,» ütles Pulk.

Pulk oli Chaumont’is varudiagonaal, sest põhirolli kandis Prantsusmaa koondislane Julien Winkelmuller. Eesti mees arenes Prantsusmaal eelkõige vaimse poole pealt. «Siin kombati erinevaid piire ja oli perioode, kus oleksin võinud käega lüüa ja kõik kuradile saata, aga see kõik tegi mind vaimselt tugevamaks,» sõnas eestlane.

Ta lisas: «Mängulise poole pealt arenesin ka ehk mingil määral, sest sain ju trenni teha väga heade mängijatega mõnusas keskkonnas. Olin mugavustsoonist väljas ja see kõik arendas.»

Tänavune hooaeg ei tõmmanud Pulgal motivatsiooni alla, pigem andis enesekindlust juurde.

Loe edasi portaalist Võrkpall24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles