Eesti jalgpalliklubi treener on koroonakriisi ajal vaadanud mängu Floraga vähemalt kümme korda

Toimetas Kris Ilves
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinna Legioni jalgpalliklubi president ja peatreener Deniss Belov rääkis portaalile Soccernet.ee, et on koroonaviirusest tingitud mängupausi ajal vaadanud hooaja esimest kohtumist Tallinna Floraga vähemalt kümme korda.

Esimest hooaega Eesti jalgpalli kõrgliigas mängiv Legion jõudis enne sunnitud pausi mängida ühe kohtumise, kui meeskond kaotas koduväljakul tiitlikaitsjale skooriga 1:3. Belov on nüüd seda mängu korduvalt vaadanud. «Vähemalt kümme korda,» kinnitas Belov.

«Esimene poolaeg läks plaanipäraselt, kui välja arvata kaks saatuslikku õnnetut juhtumit: Nikolai Mašitševi trauma ja Artjom Artjunini omavärav. Distsipliin ja võitlustahe olid paigas. Kohtumise tulemus oli negatiivne, aga mänguliselt osutasime ikkagi valitsevale meistrile vastupanu,» lisas peatreener.

Belov märkis, et mängijad peavad hoidma end karantiini ajal korralikus füüsilises vormis. «Ma ei nõua oma mängijatelt, et nad saadaksid mulle videosid selle kohta, mida nad täna, eile või üleeile tegid. Ma ütlesin mängijatele, et esimene meeskondlik treening näitab kõik ära, kui palju ja millist tööd te olete teinud.»

Eestis on seoses koroonaviiruse pandeemilise levikuga kuulutatud välja eriolukord, mis kehtib 1. maini 2020, mis tähendab, et kõik spordivõistlused on keelatud, sealhulgas Eesti jalgpalli Premium liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles