Fourcade’i õpilane Jacquelin: temaga oli tore, nüüd peame asju temata ajama

Kris Ilves
, reporter
Copy
Martin Fourcade (esiplaanil) ja Emelien Jacquelin.
Martin Fourcade (esiplaanil) ja Emelien Jacquelin. Foto: Jussi Nukari via www.imago-images.de/imago images/Lehtikuva

Eelmisel kuul Anterselvas kahekordseks maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa laskesuusataja Emelien Jacquelin rääkis, et koondisekaaslase Martin Fourcade’i otsus karjäärile punkt panna läks talle hinge.

24-aastane Jacquelin on Prantsusmaa laskesuusatamise uue põlvkonna kehastaja. Ta treenis juba noorena Fourcade’iga koos ja kindel on see, et just rahvuskaaslane on Jacquelini suurim eeskuju. «Kui sain teada, et Martin lõpetab karjääri, siis mõtlesin tagasi koos veedetud aastatele. Nüüd kavatsen üksi treenida,» ütles Jacquelin.

Jacquelin lisas: «Ta oli meile kõigile suur sportlane, kuid kõige olulisem on see, et me kõik hakkasime uskuma tänu temale. Uskuge oma unistustesse. Ta oli laskesuusataja, kelle jälgedes tahtsid kõik käia. Martin oli treeningutel karm, kuid samas oli tore temaga koos edasi liikuda. Ta oli tõeline tugi. Nüüd peame asju temata ajama.»

Jacquelin aimas juba ammu, et Fourcade otsustab suurest spordist lahkuda. «Kindlasti oli see läbi mõeldud otsus. Tundsime, et Martin läheb paremaks, kõik ootasime seda. Aga nägin korduvalt, kuidas tal kulus fännidega pildistamiseks rohkem aega. Minu jaoks oli see märk.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles