Eesti võrkpallitreener kirjutas koroonakriisi ajal alla uuele töölepingule

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Oliver Lüütsepp.
Oliver Lüütsepp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tunamullu suvel Soome kõrgliigaklubi Akaa Volley peatreeneriks saanud Oliver Lüütsepp jätkab põhjanaabrite juures ka tuleval hooajal. 

«Mul jäi selline tunne, et Oliveril ei õnnestunud siin oma tööd lõpetada. Seetõttu tahtsime anda talle ja võistkonnale uue võimaluse, et tõusta Soome kõrgliiga eliiti,» lausus klubi esimees Torsti Mahlanen tiimi kodulehele. 

Lüütseppa juhendamisel lõpetas Akaa tänavu põhiturniiri neljandal kohal, kuid koroonaviiruse tõttu Soomes kohamängudega algust ei tehtudki. Suure tõenäosusega tagaks meeskond järgmiseks hooajaks koha ka kõige nõrgemas eurosarjas ehk CEV Challenge Cupis, kuid sellest Mahlaneni sõnul loobutakse. 

Küll pole asjalood nii hullud, et klubi oma tuleviku pärast muretseks, mida kinnitab ka Lüütsepa uus leping. Jätkav juhendaja on saanud ka esimesed «uued» tööülesanded: nimelt pidi ta mängijatele ette valmistama individuaalsed treeningplaanid, et pallurid pärast epideemia raugemist jätkuvalt vormis oleksid. Ühistreeningutega loodab meeskond alustada septembris.

Teine Akaa-eestlane Mart Naaber tuleva hooaja osas veel otsust langetanud. «Esimene välishooaeg mõjus igal juhul hästi, aga uue hooaja osas pole veel miski selge,” ütles 27-aastane temporündaja Võrkpall24.ee-le. «Praegu on üks Austria klubi teinud pakkumise, aga see on küllaltki väike. Akaa pole pakkumist teinud, aga kui nad seda teevad, siis vaatan edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles