Cristiano Ronaldo pidi punase kaardi tõttu ostma hunniku sülearvuteid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Juventuse trio (vasakult) Gonzalo Higuain, Wojciech Szczesny ja Cristiano Ronaldo.
Juventuse trio (vasakult) Gonzalo Higuain, Wojciech Szczesny ja Cristiano Ronaldo. Foto: VINCENZO PINTO / AFP / Scanpix

Jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo on karjääri jooksul punast hoiatuskaarti näinud 11 puhul. Kõige kulukamaks on neist osutunud viimane, mille portugallane teenis 2018. aasta 19. septembril Meistrite liiga kohtumises Valenciaga.

Juventuse väravavaht Wojciech Szczesny paljastas oma podcast'is «Prosto w Szczene», et klubi toonane peatreener Massimiliano Allegri käskis Ronaldol tiimile käru keeramise eest meeskonnakaaslastele Maci arvutid osta. 

«Tal kulus selle peale väga kaua aega, kuna ta polnud endale määratud punase kaardiga nõus ja üritas leida igasuguseid õigustusi ja näiteid, et tema ei teinud midagi valesti. Pakun, et sellele kulus ca kaks kuud vaidlemist, kuid need iMacid on meil kõigil siiani alles,» lausus Szczesny, kes on ka ise Allegri karistussüsteemi tõttu tiimikaaslastele «kingitusi» teinud. 

Poolakas pääses aga vähe kergemalt, kuna pidi riietusruumis välja jagama hunniku Dr. Dre Beats kõrvaklappe. Põhjus? Ta oli päevad segamini ajanud ning hilines trenni. 

«Ma arvasin, et on teisipäev, kuid tegelikult oli juba kolmapäev. Ühel hetkel Allegri helistas mulle ja ütles, et kõik on kohal. Kui ma pool tundi hilljem treeningväljakule jõudsin hõiskasid kutid üheskoos, et «me saame kingitusi». Lõpuks olin sunnitud kõigile kõrvaklapid ostma,» sõnas 29-aastane puurilukk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles