Gruusia jalgpallur koroonakaristustest: esmalt trahv 1000 dollarit, seejärel 3 aastat vanglat

Toimetas Ville Arike
Copy
Niisugune vaade avaneb praegu Thbilisi populaarse turistipiirkonna tavaliselt populaarsele kohvikule.
Niisugune vaade avaneb praegu Thbilisi populaarse turistipiirkonna tavaliselt populaarsele kohvikule. Foto: IRAKLI GEDENIDZE/REUTERS/Scanpix

Maailma riigid võitlevad koroonaviiruse pandeemiaga eri moel. Mõni tõmbab rihma rohkem, teine vähem koomale. Gruusia on kehtestanud karmid reeglid.

Venemaa meistrisarjas Tambovi meeskonna ridu esindav väravavaht Giorgi Šelia rääkis ajalehele Sport-Ekspress, milline on elu tema kodulinnas Thbilisis. Ta oli esmalt viibinud kaks nädalat Moskvas, eelmisel nädalal aga pääses enne piiride kinnipanekut maismaad mööda kodumaale.

«Pean olema kümme päeva kodus ja kontrollima kehatemperatuuri. Kõik välismaalt tulevad inimesed peavad minema karantiini. Kord on range. Kui rikud karantiinireegleid, on esimesel korral trahv 1000 dollarit. Teine kord toob kaasa juba kriminaalkaristuse ja kuni kolme aasta pikkuse vanglakaristuse,» rääkis Šelia.

Haigestunuid oli Gruusias eelmise nädala lõpus 50 ringis, praeguseks on see arv tõusnud 108-ni. Surmasid pole viirus veel põhjustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles