Inglismaa koondislane sõlmib lähipäevadel Chelseaga lepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Cahill on liitumas Londoni Chelseaga.
Gary Cahill on liitumas Londoni Chelseaga. Foto: SCANPIX

Bolton Wanderersi peatreeneri Owen Coyle’i sõnul saab tema praegusest hoolealusest Gary Cahillist hiljemalt pühapäeval Londoni Chelsea mängija.

Bolton ja Chelsea jõudsid mängija üleminekus juba eelmisel nädalal kokkuleppele, kuid väidetavalt on tehingu sõlmimine veninud, kuna Cahill soovib teenida nädalas 137 000 eurot, kirjutab Sportsmail.

Seetõttu mängis Cahill veel sel nädalal Boltoni ridades ning tema värav aitas Wanderersil alistada 2:1 Evertoni. «Mina arvan, et see tehing saab selle nädala lõpuks tehtud,» sõnas Coyle.

26-aastane keskkaitsja tegi eelmisel aastal debüüdi ka Inglismaa koondises ning on nüüdseks kirja saanud juba seitse matši ja lisaks on ta löönud ka ühe värava. Inglismaa koondise viimastes valikmängudes seisis Cahill keskkaitses just John Terry kõrval, kellega koos ta hakkab nüüd suure tõenäosusega mängima ka klubisärgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles