Hiljuti spordisõpru üllatanud olümpiavõitja elas treeningul üle suure ehmatuse

Postimees Sport
Copy
Stina Nilsson.
Stina Nilsson. Foto: Dustin Satloff/AFP

Stina Nilsson teatas kaks nädalat tagasi, et jätab murdmaasuusatamise sinnapaika ning hakkab tegelema laskesuusatamisega. Spordisõpru üllatanud rootslanna teeb praegu Östersundis lumel trenni ning kohtas harjutuskorral karu.

Nilsson andis sellest teada sotsiaalmeedia vahendusel: «Nägin täna karu. Täitsa hull!» Ta postitas Instagrami ka pildi, kus on näha mõmmiku käpajälgi. Samuti laadis ta üles foto, kus oli näha tema käejälje suurust võrreldes meemaia metsalise käpa suurusega ning vahe oli märgatav.

26-aastane Nilsson on Rootsi viimaste aastate parim ning läbi aegade üks edukamaid murdmaasuusatajaid. Olümpiamängudelt on tal ette näidata üks kuld-, kaks hõbe- ja kaks pronksmedalit. Lisaks on tal seitse MM-medalit, millest kaks kuldsed. MK-etappidel on ta individuaalselt poodiumile jõudnud 41 korda.

Rootslanna astub kaasmaalanna Magdalena Forsbergi jälgedes, kes alustas samuti murdmaasuusatajana. Tänaseks 52-aastane Forsberg tegi laskesuusatamises väga eduka karjääri, võites 12 MM-medalit, millest pooled olid kuldsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles