Suninen: korraks tekkis tunne, et hooaeg ongi läbi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Teemu Suninen
Teemu Suninen Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP

Mehhiko rallil hooaja esimese poodiumikoha teeninud M-Spordi rallisõitja Teemu Suninen ütles, et kodumaale naastes tundis ta, et hooaeg võibki nüüd koroonaviiruse tõttu läbi olla.

Mehhikost Soome naastes pidi Suninen olema kohustuslikus karantiinis. «Korraks tundsin, et hooaeg võibki läbi olla. Mõne päeva möödudes läks asi lihtsamaks. Praegu vaatan aga pingsalt tuleviku suunas,» ütles kolme etapi järel MM-sarjas kuuendat kohta hoidev Suninen portaalile Rallit.fi.

Praeguse informatsiooni kohaselt jätkub MM-sari juunis sõidetava Keenia ralliga. Sunineni hinnangul pole maailmas valitseva olukorra tõttu võib-olla kõige mõistlikum Aafrikasse minna.

«Keegi ei tea, mis suunas koroona liigub. Keenias ei ole just maailma parim tervishoiusüsteem. Kui seal koroonaviiruse tõttu asi käest läheb, võib see jätta suure jälje,» ütles 26-aastane rallisõitja.

Hooaja esimesed kaks etappi lõpetas Suninen kaheksanda kohaga, kuid Mehhikos tõusis juba poodiumile. «Hea oleks olnud, kui saanuks samamoodi jätkata Argentinas, Porgualis ja Sardiinias. Olen varasemalt nendel rallidel tugev olnud. Kuid olukord on kõigi jaoks sama,» ütles soomlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles