Šarapova jagas avalikult isiklikku telefoninumbrit

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: THOMAS KIENZLE/AFP

Veebruaris karjääri lõpetanud Venemaa tennisist Maria Šarapova jagas sotsiaalmeedias oma telefoninumbrit, et fännid saaksid temaga tekstsõnumite kaudu suhelda.

«Tahtsin leida viisi, kuidas teiega ühenduses püsida. Eelmisel nädalal osalesin 150 inimesega videokonverentsil. Meil oli väga tore ning tahaksin ka edaspidi teiega suhelda. Oleme kõik selles situatsioonis üheskoos,» viitas 32-aastane tennisist koroonaviirusest tingitud isolatsioonile.

«Jagan teiega oma telefoninumbrit – kirjutage mulle! 310-564-7981. Päris tõsiselt. Andke mulle teada, kuidas teil läheb, küsige mult küsimusi või lihtsalt öelge tere. Kõiksugused head retseptid on samuti teretulnud,» kirjutas Šarapova.

Esialgu saab Šarapova vastata vaid USA ja Kanada telefoninumbritelt saabunud sõnumitele. 

Veebruaris andis viiekordne suure slämmi võitja karjääri lõpetamisest teada portaali Vanity Fair vahendusel. Venelanna sõnul sundisid teda spordist loobuma rohked vigastused, mis kimbutasid teda kogu karjääri vältel. «Kuidas jätta selja taha elu, milles ma kõik need aastad elanud olen? Kuidas lahkuda väljakutelt, kus olen treeninud juba väikse tüdrukuna? See on olnud mäng, mida ma armastan ja mis toonud mulle pisarad silma ning kirjeldamatult rõõmu. Nüüd on uus olukord, andestage mulle. Tennis - ma ütlen Sulle head aega!»

Šarapova võitis karjääri esimese suure slämmi tiitli 17-aastaena, kui ta 2004. aasta Wimbledoni finaalis Serena Williamsi alistas . 2006. aastal võidutses ta USA lahtistel ning 2008. aastal Austraalia lahtistel. Viimased kaks tiitlit pärinevad  venelannal 2012. ja 2014. aasta Prantsusmaa lahtistelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles