President Trump usub, et spordisõbrad saavad peagi oma tahtmise

Karl-Joosep Küngas
Copy
Donald Trump
Donald Trump Foto: Tasos Katopodis/CNP/AdMed/SIPA/Tasos Katopodis/CNP/AdMed/SIPA

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump kohtus sealsete erinevate spordialade tippliigade juhtidega, et arutada üheskoos erinevaid lahendusi järgnevateks nädalateks. Trump usub, et peagi saavad fännid taas tribüünidel oma lemmikutele kaasaelada. 

President Trump kohtus videokonverentsil nii NBA, NHLi, NFLi, MLSi kui veel kaheksa erineva spordiala juhiga, et arutada nende olukorda praeguses seisus. Kõige suurem mure oli muidugi liigade toimimine eriolukorras.

«Ma soovin, et fännid saaksid staadionitele naasta,» sõnas Trump pärast vestlust. «See juhtub kohe, kui me oleme taas valmis ja oht möödunud. See peab juhtuma nii kiiresti kui võimalik, sest nii mängijad kui ka fännid soovivad taas nautida sporti.»

Trump ja NFLi juht leidsid, et Ameerika jalgpalliga probleeme ei tohiks tekkida, sest nende hooaeg algab alles 10. septembril. Küll mõtlesid nii NBA kui ka NHLi pealikud, kuidas saaks nende sarjad ikkagi jätkuda. NBA juht Adam Silver pakkus välja mitmeid võimalusi ja kui need peaksid käiku minema, siis tuleb kõik kooskõlastada ka tervishoiuga. Inimeste tervis on ikkagi kõige tähtsam.

USAs on hetkel koroonaviirusesse nakatunud üle 300 000 inimese ja surnud juba enam kui 8000. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles