Jose Mourinho ja Tottenhami mängijad rikkusid karantiinireegleid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: Tess Derry/PA

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi esindusmeeskonna peatreener Jose Mourinho ja mängijad rikkusid karantiinireegleid.

Hinnatud jalgpalliportaali Goal.com andmetel rikkusid Mourinho ja mõned esindusmeeskonna mängijad treeningul koroonaviiruse pandeemiast tingitud reegleid. Davinson Sanchez ja Ryan Sessegnon seisid üksteisele lähedal ega hoidnud vähemalt kahemeetrist distantsi, mis on riigi poolt eriolukorras sätestatud. Tottenhami treeningkompleksis eksisid sama reegli vastu Mourinho ja Tanguy Ndombele.

Tottenham on intsidentidele reageerinud ja tuletanud klubi liikmetele meelde koroonakriisi ajal kehtivaid reegleid. «Meie mängijatele on meelde tuletatud, et nad peavad välitingimustes treenides hoidma vähemalt kahemeetrist distantsi. Me jätkame selle sõnumi edastamist,» kommenteeris Tottenhami pressiesindaja The Guardianile.

Inglismaa jalgpalli Premier League on koroonakriisi ajal peatatud, Tottenham asub 41 punktiga kaheksandal kohal. Mourinho haaras Tottenhamis ohjad mullu novembris, kui eelmine juhendaja Mauricio Pochettino sai hundipassi. Meistrite liigas pudenes Tottenham konkurentsist kaheksandikfinaalis, kaotades Saksamaa klubile RB Leipzig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles