Eesti purjetajate varustus on koroonakriisi tõttu mööda maailma laiali

Toimetas Kris Ilves
Copy
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Sailing Energy

Koroonakriisi tõttu on jäänud Eesti purjetajate varustus Austraalia, Itaalia ja Hispaania sadamatesse, kirjutab rahvusringhäälingu spordiportaal.

Austraalias laagris olnud ja veebruaris seal maailmameistrivõistlustel võistelnud surfar Ingrid Puusta ja Laser-klassi purjetaja Karl-Martin Rammo ning nende treenerite varustused on Melbourne’is asuvas merekonteineris, sest järgmiseks sihiks olnud Tokyo olümpiamängud lükati edasi ning pole selge, kus jätkub rahvusvaheline võistluskarusell.

Itaalias Garda järve ääres on praegu kinni Finn-klassi tipu Deniss Karpaki võistlusvarustus ja Hispaanias laagerdanud noorte Laser-klassi sportlaste varustus. Küll aga jõuab Austraalias maailmameistrivõistlustel purjetanud vendade Juuso ja Henri Roihu võistlusvarustus Itaaliast tagasi koju selle kuu lõpuks.

On selgusetu, millal maailm koroonakriisi seljatab ja kuna merekonteinerite liigutamised on väga kallid, siis jäävad Itaalias, Hispaanias ja Austraalias olevad Eesti purjetajate varustused laia ilma sadamaplatsile veel pikaks ajaks.

Loe refereeritud artiklit rahvusringhäälingu spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles