Endine tippjalgpallur: on aeg teha inimrassile restart!

Henry Lääne
Copy
Milan Jovanovic (palliga).
Milan Jovanovic (palliga). Foto: Aleksandar Stankovic/AFP

Endise Serbia tippjalgpalluri Milan Jovanovici arvates on tsivilisatsioonil pärast koroonaviirust aeg teha restart. «Et inimeste prioriteedid muutuksid, sest on väga võimalik, et planeet Maal pole meile enam midagi anda,» rääkis ta.

Jovanovici sõnul näitab aeg pärast koroonakriisi lõppu, kas olukord läks nii halvaks inimeste hoolimatuse tõttu või oli see kõik planeeritud, vahendab Serbia väljaanne Novosti.rs.

Kuigi kriis on ilmselge, näeb kunagi näiteks Liverpoolis leiba teeninud ääremängija selles ka positiivseid külgi. «Hingame puhtamat õhku ning rahu on rohkem. Vähemalt on see nii Novi Sadis, mis sai alles veidi enne koroonakriisi kiire elutempo. Tõsi, suurt pilti vaadates on olukord hirmutav, kuna majandussurutis saab ilmselt olema kohutav.»

38-aastast serblast, kes lõi koondise eest 44 kohtumises 11 väravat, ei üllataks põrmugi, kui koroonaviirus sai alguse, kuna inimrass ei hoia loodust. Sarnase väljaütlemisega tuli mõni aeg tagasi välja ka Saksamaa rahvusesinduse peatreener Joachim Löw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles