Oma telefoninumbri avalikustanud Šarapova mattus miljonite sõnumite alla

Henry Lääne
Copy
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Kunagine tennisetipp Maria Šarapova avaldas sotsiaalmeedias oma telefoninumbri. Venelanna sai enda sõnul 40 tunniga tervelt 2,2 miljonit sõnumit!

Šarapova palus oma Twitteri jälgijaid, et nad annaksid talle teada, kuidas neil läheb, küsiksid küsimusi või saadaksid lihtsalt tervitussõnumi. Vaevalt oli naisel aimugi, kui populaarseks tema üleskutse osutub.

Viie Suure slämmi turniiri võitja tuli mõttele oma telefoninumber avalikuks teha koroonapandeemia ajal. «Mõtlesin, kuidas teie kõigiga ühendust saada,» lisas ta.

Ehkki Šarapova ütles alguses, et ta soovib sõnumitele vastata, siis küllap ei saa iga küsimus või sõnum vastust. Samas pole ka hullu, venelanna ju mattus sõnumite alla!

Tõsi, palju jagub ka kriitikuid, kelle arvates tahtis Šarapova end lihtsalt reklaamida ning tegelikult pole tal inimeste tunnetest ja mõtetest sooja ega külma.

32-aastane Šarapova lõpetas karjääri tänavu veebruaris. Pikalt tipus olnud naisele said saatuslikuks vigastused, näiteks ei saanudki ta üle teda mitu aastat vaevanud õlatraumast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles