NBA legend pahandas tema jalge alt vaiba ära tõmmanud miljardäriga: arvasin, et oled aus. Tegelikult oled madu

Henry Lääne
Copy
Kevin Garnett.
Kevin Garnett. Foto: Ann Heisenfelt/AP

Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA ajaloo üks paremaid korvialused jõude Kevin Garnett ei taha, et Minnesota Timberwolves külmutaks tema särginumbri 21.

Sydney olümpiavõitja valiti eelmisel nädalal korvpalli kuulsuste halli, misjärel tahtis Timberwolves Garnetti särginumbrit külmutada. 211 cm pikkune suur äär pallis seal 14 hooaega ehk lõviosa oma karjäärist.

«See ei huvita mind üldse,» lausus Garnett. «Esiteks pole pakkumine siiras ja teiseks juhtus see fännide ja kogukonna surve tõttu. Glenil (Glen Taylor, Timberwolvesi omanik - toim.) ja mul oli enne Flip Saundersi (Timberwolvesi pikaaegne peatreener - toim.) surma kokkulepe, kuid see läks koos Flipiga hauda.

Arvasin, et Glen on aus mees ja ärimees. Ma pole nõus andestama. Minneapolis jääb mulle alati armsaks kohaks, kuid ma ei tee madudega äri,» viitas The Athleticuga vestelnud Garnett 78-aastasele miljardärile.

Nimelt oli palluril kokkulepe, et Garnett saab pärast mängijakarjääri lõppu klubis kõrge ametikoha või pääseb nende hulka, kes ostavad Taylorilt tiimi ära. Endine poliitik pani staari soovidele pärast Saundersi surma käe ette.

Küll lubas Garnett oma särgi lae alla tõmmata Boston Celticsil, kellega ta võitis 2008. aastal NBA tiitli. Ameeriklane kogus unistuste liigas keskmiselt 17,8 punkti ja kümme lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles