Vihane Lionel Messi lükkas ümber kõik jaburad kuulujutud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Carlos Sanchez Martinez/ZUMAPRESS.com

Enamikes maailma riikides koroonapandeemia tõttu jalgpalli küll ei mängita, kuid see jätabki rohkem aega kõlakateks ja (alusetuteks) kuulujuttudeks.

Viimastel päevadel on erinevaid spekulatsioonide kõlanud superstaari Lionel Messi ümber. Tema leping lõpeb Barcelonaga 2021. aastal, mistõttu algasid spekulatsioonid, et argentiinlane liitub Milano Interiga. Väidetavalt pidi pallivõlurist saama Itaalia klubiga liituva 18-aastase kaasmaalase Thiago Almada n-ö mentor. 

Lisaks läks liikvele kuulujutt, et Messi maksis kinni Ronaldinho ja tema venna Roberto Assise 1,6 miljoni dollari suuruse kautsjoni. Mehed olid mõnda aega Paraguay vanglas, sest kasutasid võltspassi. 

Mõlemast uudisest kirjutas kindlast kõneviisis argentiinlaste TNT Sports. Selgelt ärritatud Messi lükkas mõlemad väited ümber sotsiaalmeedias. «#FAKENEWS,» alustas ta oma postitust, lisades väidete juurde: «Vale number 1» ja «Vale number 2». 

Vutiäss täpsustas veel, et paari nädala tagune kõlakas, kus teda seostati Argentina liiga klubi Newell's Old Boysiga, ei vasta samuti tõele. 

Foto: Kuvatõmmis Lionel Messi Instagramist
 

Poisikesena Newell's Old Boysis (1994-2000) karjääri alustanud Messi liitus Barcelona noortesüsteemiga 2001. aastal ning on sellest ajast kuulunud Kataloonia suurklubi ridadesse. 24. juunil tähistab ta 33. sünnipäeva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles