VIDEOD ⟩ 46-aastane Sebastien Loeb püsib säravas vormis

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Loeb kätekõverdusi tegemas.
Sebastien Loeb kätekõverdusi tegemas. Foto: Sebastien Loeb/Twitter

Üheksakordne autoralli MM-sarja tšempion võistleb veel eelkõige oma lõbuks, ent käest pole prantslane end sugugi lasknud. 

Veebruari lõpus 46. sünnipäeva tähistanud Loeb lõbustab fänne erinevate sotsiaalmeedia postitustega. Vanameister näitas, kuidas ta mootorrattaga koduõuel ja köögis paarutas, leidub ka videoid, kus ralliäss hea füüsilist vormi demonstreerib. 

«Siinsed reeglid on veidi leebemad kui Prantsusmaal. Saame üsna vabalt väljas käia, aga poed ja muud kohad on kinni. Kõik saavad olukorra tõsidusest aru, lähedasi kontakte välditakse,» ütles perega Šveitsis karantiiniaega veetev Loeb Prantsusmaa meediale. 

«Ega ma eriti midagi ei teegi. Natuke sporti, mängin PlayStationiga, hoolitsen tütre eest, hüppan batuudil ja sõidan mootorrattaga toas,» kirjeldas ta lõbusalt oma rutiini. Loeb postitab on tegemisi sotsiaalmeediasse hea meelega. Peamine eesmärk on fännidele veidi meelelahutust pakkuda ja keerulisel ajal igavust peletada. 

Viimastel hooaegadel episoodiliselt MM-sarjas kaasa tegev suurmeister otseselt rallit ei igatse. «Pärast Monte Carlot polegi ma masinasse istunud, jaanuarist saati pole autot näinudki. Aga ma ei sõidagi tavaliselt nii palju kui täishooaega tegevad piloodid,» jutustas Loeb. «Samas keerlevad ikka peas küsimused, millal võistlused jätkuvad: nädala, kuu või kolme pärast? Ilmselt ei tea seda keegi. Peame lihtsalt ootama.»

Prantslane tunnistab, et ta kustutab võidusõidu nälga mängukonsoolil, kuid ralliautode asemel eelistab ta hoopis virtuaalseid vormeleid. 

Vaata, kuidas Loeb päevi veedab: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles