NHLi mängijat tabas üliraske terviserike ja ta võitleb haiglas elu eest

Henry Lääne
Copy
Jäähokimängija Colby Cave.
Jäähokimängija Colby Cave. Foto: Rich Lam/AFP

Maailma tugevaima jäähokiliiga NHLi mängija Colby Cave viidi selle nädala alguses ajuverejooksu tõttu haiglasse. Kanadalane on koomas, kuid mehe pere ei saa koroonaviiruse tõttu kehtestatud reeglite pärast tema kõrval olla.

Cave'i abikaasa Emily sõnul võitleb mees oma elu eest ning kui varem sai ta oma armastatu kõrval olla, siis neljapäevast alates pole see enam võimalik. «Nägin koos Colby vanematega teda haigla aknast ning rääkisime temaga raadiosaatja teel,» kirjutas naine sotsiaalmeedias. Tõsi, kuna mees on koomas, oli suhtlus ühepoolne.

Emily Cave'i sõnul vajab tema abikaasa tervenemiseks imet ning tal pole aimugi, millal ta oma meest näeb. «Unistan sinu puudutamisest, hääle kuulmisest, käe pigistamisest ja suudlemisest. Armastan sind nii väga. Minu süda on purunenud miljoniks tükiks,» lisas ta.

Cave kuulub praegu Edmonton Oilersi hingekirja ning käis sel hooajal jääl 11 NHLi matšis. Kokku on ta maailma tugevaimas liigas osalenud 67 kohtumises, olles sealjuures esindanud ka Boston Bruinsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles