Eesti koondislase palka kärbiti koroona tõttu poole võrra

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Sander Ilvest

Sügisel Kuopio Palloseuraga Soome meistriks tulnud Ats Purje veedab praegu koroonakriisi tõttu aega kodumaal, kuna KuPS saatis mängijad poole märtsi pealt puhkusele. Nüüd andis klubi teada ka 50-protsendilisest palgakärpest. 

«Meie jaoks on kõige tähtsam, et me ei pidanud kedagi koondama. Selle lahendusega suudame kõikidele tagada sissetuleku allika. Nii saame võistkonda enam-vähem koos hoida ja oleme valmis hooaega taasalustama, kui selline hetk kord saabub. Tegemist on parima lahendusega nii sportlikus kui ka majanduslikus mõttes,» vahendab Ilta-Sanomat klubi tegevjuhi Jarmo Heiskaneni sõnu.

50-protsendiline palgakärbe rakendub nii mees- kui ka naiskonna mängijatele ja treeneritele. Palgakärpe lõppkuupäeva klubi välja ei toonud. 

Purjest sai mullu sügisel esimene eestlane, kes tulnud kahe erineva klubiga välisriigi meistriks. Esimest korda krooniti ta Soome tšempioniks 2008. aastal, kui kuulus Turu Interi ridadesse. Seda tempu kordas ta eelmisel aastal KuPSi, kelle eest käis eestlane mullu 16 kohtumises ja lõi viis väravat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles