VIDEOD ⟩ 11 Eesti tippsportlast, kes näitavad eeskuju, kuidas karantiiniajal heas vormis püsida

Postimees Sport
Copy
Artikkel jätkub
1 / 11
Järgmine
Enamikes riikides on sporditegemine täiesti seisma pandud, mõned üskikus kohas saavad sportlased esineda näiteks pappkujude ees.
Enamikes riikides on sporditegemine täiesti seisma pandud, mõned üskikus kohas saavad sportlased esineda näiteks pappkujude ees. Foto: Natalia Fedosenko / Natalia Fedosenko/TASS/Scanpix

Koroonapandeemia lõi juba nädalad kogu maailma elu sassi, nõnda ka spordis. Praegu pole sugugi selge, millal atleedid taas tavapärasesse trenni- ja võistlusrütmi saavad. Vormis püsimiseks tuleb korralikult nuputada. 

Tõsi, olümpiasportlasel on võimalus kasutada Audentese spordikompleksi ning Pärnu sõudebaasi. Seal käib treenimine aga piiratud aja raamides ning kindlate reeglite järgi. Lisaks ei tohi harjutada suurtes gruppides. 

Samuti leidub palju neid, kes eelnimetatud seltskonda ei kvalifitseeru. Nõnda jäävadki praegusel keerulisel ajal pinnale tugevamad. Õnneks on eestlased väga nupukad ning leiavad treenimiseks erinevaid võimalusi.

Heidame pilgu 11 (kuigi neid on kindlasti veel) tipptegijale, kes on oma karantiiniaja sportimist ja aktiivsust sotsiaalmeedias jaganud. 

Artikkel jätkub
1 / 11
Järgmine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles