Visnapuu: lõpuks oli õnn meie poolel

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond sai kodusaalis Balti liigas tänu Tanel Kurbase viimase sekundi viskele neljanda võidu, alistades 82:81 Liepaja Lauvase.

Tartu peatreenri Indrek Visnapuu sõnul anti teisel poolajal initsiatiiv ära tänu lihtvigadele. «Tahaks Liepajat kiita hea mängu eest ja kaasa tunda sellise lõpu puhul. Esimese veerandaja edukas tegutsemine rünnakul tekitas meie mängijatel liigset adrenaliini, mille tõttu võeti kaitses riske ja vastased kasutasid selle kohe ära,» kommenteeris Visnapuu. «Vastased tabasid ka kaugviskeid hästi ja teise veerandaja lõpuga libises initsiatiiv neile. Teisel poolajal tekkisid teatud hetkedel väsimusest tingitud eksimused, sest  Kristo Saage ei ole oma jalavigastusest veel täielikult paranenud ja nii ei saanud mängujuhile eriti palju vahetust teha ja ka Bill Amise puudumine lõi rotatsiooni segamini. Lõpuks aga oli õnn meie poolel ja Kurbas viskas lõpuviske sisse.»

Amis ei teinud täna kaasa, kuna vigastas trennis jalga, kuid peaks järgmise nädala lõpu Leedu sõiduks taas rivis olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles