Mõned kuud pärast abiellumist surnud NHLi mängija lesk avaldas südantlõhestava video

Henry Lääne
Copy
Emily Cave oma abikaasat kallistamas.
Emily Cave oma abikaasat kallistamas. Foto: Instagram @em.cave

Möödunud laupäeval suri maailma tugevaima jäähokiliiga NHLi mängija Colby Cave. Ta lahkus meie seast neli päeva pärast operatsiooni, mille eesmärk oli ajust eemaldada kolloidne tsüst. Pärast seda viidi ta meditsiinilisse koomasse, kust ta enam üles ei ärganud.

25-aastase Cave'i surma tõttu on jäähokimaailm leinas. Olukord on seda traagilisem, et Edmonton Oilersi ridadesse kuulunud kanadalane abiellus mõned kuud tagasi oma kallima Emilyga.

Naine jagas eile sotsiaalmeedias videot, kust on kuulda mehe abieluvannet. «Eelmisel nädalal kurtis Colby peavalu üle. Mul polnud aimugi, et tegemist on viimase õhtuga, kui teeme enne magamaminekut musi.

Nüüd kuulan ma tema vannet üha uuesti ja uuesti, et saada oma valule veidigi leevendust. Ma armastan sind, Colb. Aitäh, et tegid minust maailma kõige õnnelikuma abikaasa. Minu süda igatseb sinu järele,» kirjutas lesk videole saatekirjaks.

Cave mängis NHLis neli hooaega, esindades lisaks Oilersile Boston Bruinsit. Kokku käis kanadalane väljakul 67 NHLi mängus, saades kirja neli väravat ning viis väravasöötu.

Tema lähedastele on ühismeedias toetust avaldanud paljud hokilegendid. «Ta oli imeline mängija, keda ootas ees särav tulevik. Meie mõtted ja palved on tema abikaasa Emily ja kogu ülejäänud perekonnaga,» kirjutas ajaloo parim hokimängija Wayne Gretzky.

Colby Cave'i abieluvanne (video on ingliskeelne):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles