Eesti korvpalli e-liigas käib võidurelvastumine, Tartu värbas Taltsi ja Doronini

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Margus Ansu

Algselt 22. aprillil startima pidanud PAF Korvpalli E-Spordiliiga avapauk lükkus korralduslikel põhjustel kolme päeva võrra edasi ning esimeste mängudega alustatakse 25. aprillil. Klubid võtavad uut alternatiivi täie tõsidusega ning liigasse registreeritute nimekirjadest leiab nii tänaseid kui endiseid korvpallistaare.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond on lisaks möödunud hooajal klubi eest mänginud korvpalluritele (Parrol, Saar, Saal, Eelmäe, Hermet) toonud kaks tõelist legendi – Janar Taltsi ja Marek Doronini. Samuti löövad kampa füsioterapeut Rauno Kuusemets ja klubi süsteemi kuuluv Peeter Toomas Tael, kirjutab Korvpalliliit.

Tallinna/Kalev TLÜ võistkond läheb e-liigale vastu puhtalt tänavuse hooaja koosseisuga: Karl-Johan Lips, Conrad Sengbusch, Risto Valge, Margus Pahv, Kaido Saks ja klubi mänedžer Oliver Läll.

TalTechi eest asuvad võistlustulle peatreener Kris Killing, tegevmängijad Sander Viilup ja Joonas Järveläinen, endine mängumees Aleksander Kaaberma ja spordiklubi arendusjuht Madis Koit.

Pärnu Sadam on lisaks möödunud hooajal meeskonnas mänginud Siim Markus Postile, Sten Saaremäele, Märt Rosenthalile ja Jeremiah Daniel Paige`le pultide taha toonud korvpallisõpradele tuntud Saimon Suti ja legendaarse Reinar Halliku.

Rakvere Tarvas mehitas virtuaalse võistlussarja tiimi esindusmeeskonna pallurite Kristo Saage, Tormi Niitsu, Egert Halleri ja Arvan-Johhannes Lippassaarega ning klubi taustajõudude hulka kuuluva Ragnar Leppikusega. Tõelise jokkerina liitub hiljuti kodumaalne naasnud Rain Veideman.

Rapla Avis Utilitas on kokku saanud kaheksa mängumeest, kelle hulka kuuluvad tegevmängijad Indrek Kajupank, Markus Ruubel, Marek Ruut, Jan Märten Ratas, Rait-Riivo Laane ja Viktors Ilijns. Lisaks on kaasatud veel endine mängija Martin Limberg ja Rapla üks armastatumaid korvpallureid Janar Soo, kes tänasel päeval täidab klubi meedia- ja turundusjuhi kohuseid.

Ametite poolest kõige kirjum seltskond on BC Kalev/Cramo ridades. Klubi töötajatest hakkavad võistlema Allan Siimann ja Harvis Mill, endistest mängijatest on kaasatud Madis Soodla ja Silver Jurno. Võõrjõuna tuleb appi Kaspar Kitsing ja varumehena lööb kampa Kalev/Cramo endine peatreener Alar Varrak, kes tänasel päeval töötab meeskonna järelkasvuga SK Nordis.

Kõikidel võistkondadel on võimalik kasutada ka drafti, et valida meeskonna ridadesse üks tõeline e-spordi asjatundja, kuid see pole kohustuslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles