Dallas Mavericksi omanik: Doncic saab paremaks kui Nowitzki, MVP tiitlid ootavad ees

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Luka Doncic (paremal) ja Mark Cuban.
Luka Doncic (paremal) ja Mark Cuban. Foto: Richard W. Rodriguez / AP / Scanpix

Korvpalliliiga NBA klubi Dallas Mavericks omanik Mark Cuban näeb Luka Doncicis meeletut potentsiaali. 

Mavericks korjas andeka sloveeni üles 2018. aasta drafti kolmanda valikuna. Euroliigas säranud Doncic kohanes nobedalt ka ookeani taga, teenides debüütaastal parima kollanoka tiitli. Enne tänavuse hooaja poolelijätmist olid tema keskmised näitajad 28,7 punkti, 9,3 laupalli ja 8,7 resultatiivset söötu, lisaks valiti ta tähtede mängule.

Dallase klubis peetakse läbi aegade parimaks Dirk Nowitzkit, kes veetis meeskonnas 21 edukat hooaega. Cuban usub, et Doncic suudab sakslase saapad kenasti täita ning veel vingemagi karjääri teha. 

«Kas ta suudab Dirkist mööda minna? Jah, sest võrreldes kunagisega on praegu mäng oluliselt lahtisemaks muutunud. Teda ootavad MVP tiitlid ja loodetavasti ka meistrisõrmused. Sead loodan mina ja tõenäoliselt ka Dirk,» ütles Cuban FanSidedile.

Tiimi omanik mõtleb ohates sellele, mis saanuks siis, kui Nowitzki ja Doncic saanuks oma tippaegadel koos mängida. «Oh, jumal! Nägime viimastel aastatel vaid väga väikest osa Dirki oskustest. Kas kujutate ette, millist mängu oleks nad koos Lukaga hiilgeajal näidanud? Need olnuks Michael Jordan ja Scottie Pippeni tasemel esitused,» arvas Cuban. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles