Postimehe korvpalli-podcast'is «Mängumehed» oli Kristo Saagel, Siim Raudlal ja Jarmo Jagomäel külas koondislane Rauno Nurger.

Saate esimeses pooles on fookus Kerr Kriisa siirdumisel NCAA võistkonda Arizona Wildcats. Kas mängujuht tegi õige otsuse? Millised võivad olla ohukohad? Mida tuleb ookeani taga silmas pidada? 

Omapoolese nägemuse annab ka Nurger, kes aastatel 2014-2018 esindas Wichita State ülikooli. Mis jääb kõrvaltvaatajate silmade eest varjule? Millise soovitused ta Kriisale ja teistele NCAA-sse siirduvatele palluritele annab?

Lisaks tuleb keskmängijaga juttu elust Hispaanias, koroonapandeemia ühes ohtlikumas piirkonnas. Endiselt pole teada, mis saab tänavuse hooaja lõpust – siiani püsiv õhus võimalus, et mängudega taasalustatakse. Nurgeri sõnul näib see aga ebatõenäoline.

Arutleme Keilast pärit palluriga ka tuleviku üle. Olukord on küll keeruline, et sellele vaatamata loodab Nurger sammu edasi teha. Täpsemalt kuula juba saatest! 

Muuhulgas käime põgusalt üle ülejäänud NCAA-s hooaega alustavad mängijad ning vastame kuulajaküsimustele. Selgub, mitu kolmest on Saage parimal juhul 100-st tabanud, kes on tema arvates parim viskaja ning milline roll oli ta karjääris Aivo Erkmaal. 

«Mängumehed» ootavad meeleldi küsimusi ja teemasid, mille üle arutada. Meiega saab ühendust meiliaadressil sport@postimees.ee, Postimehe spordi Facebookis või kommentaariumis. 

Kommentaarid
Copy