Stardib Postimehe virtuaalne heategevusjooks, mille osalustasu annetatakse Toidupangale (2)

Postimees Sport
Copy
Postimehe Grupi Meediamaja Fahle Pargis.
Postimehe Grupi Meediamaja Fahle Pargis. Foto: Sander Ilvest

​Postimees kutsub virtuaalsele heategevusjooksule, kus saab valida 5- ja 10-kilomeetrise distantsi vahel joostes või kõndides. Virtuaaljooks toimub 1.-3. maini ning täpse asukoha ja aja saab osaleja valida ise.

Hetke olukorra tõttu on mitmed pered jäänud ilma sissetulekutest ja seetõttu sattunud hätta isegi toidu hankimisega. Samuti on probleemseks muutunud inimeste aktiivsus isolatsiooni ajal. Ühine lahendus eelmainitule on heategevusjooks, mille piletituluga toetatakse Toidupanga programmi, et keegi meist ei peaks kannatama toidupuuduse käes. Lisaks annab virtuaalne heategevusjooks inimestele motivatsiooni heategevuslikul eesmärgil uuesti aktiivne olema.

«Toidupanga abi vajavate inimeste hulk kasvab praeguses eriolukorras hüppeliselt iga päev, mis tähendab, et me peame olema valmis väga kiiresti hankima väga palju rohkem toitu, mida jagada. Igasugune toetus on hetkel ülioluline. Meil on väga hea meel, et Postimees koos SportID-ga käis välja sellise kevadise ja tervist toetava heategevussündmuse idee. See on lihtne võimalus sportides anda oma panus ühiskonna heaollu,» kommenteeris Toidupanga kommunikatsiooni- ja projektijuht Liina Peäske.

Registreerimine toimub SportID keskkonnas ning virtuaaljooksul osalemiseks tuleb soetada annetuspilet 5, 10 või 25 euro väärtuses. Kuna paljud spordiklubid ja -keskkonnad on hetkel suletud ning kompensatsioon SportID keskkonnas võib leida vähem kasutust, on pileti soetamisega võimalik selle summa eest end motiveerida sportlikult liikuma, samal ajal head tehes.

«Heategevusjooks toob praegust olukorda arvestades ühiskonnas esile kaks väga tähtsat teemat - üksteise toetamine ning aktiivsena püsimine. Kui inimesed ei ole veel leidnud motivatsiooni koduseks treeninguks, siis heategevuse nimel võiksime me kõik teha selle sammu ning minna ohutult jooksma või kõndima,» täiendas Sport ID tegevjuht Marti Soosaar.

Pärast jooksu või kõndimist peab osaleja distantsi läbimise kinnituseks lisama foto SportID keskkonda enda nutiseadmes olevast tulemusest. Üritus toimub SportID keskkonnas, et kõikidel soovijatel oleks võimalus osaleda. Sellega ei piiritleta teatud spordikellade või -rakenduste kasutajaid, vaid osaleda saavad kõik huvilised, kellel on mingil moel võimalik oma liikumist jälgida ning tõestada.

Kõikide osalejate vahel loosime välja kuus Postimees digitellimuse poolaasta paketti. Korraldajad paluvad osalemisel järgida kõike eriolukorra nõudeid. Täpsem info siit.

Tee liikudes head iseendale ja Toidupangale!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles