Maailma spordikuulsus kahetseb mineviku pattusid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Nigel French/PA

Läbi aegade parimaks snuukrimängijaks peetav Ronnie O'Sullivan kahetseb, et raiskas karjääri parimad aastad pidutsemisele.

O'Sullivan, keda peetakse ka snuukri pahaks poisiks, selgitas Eurospordile antud intervjuus, et noorena jõi ta palju alkoholi ja kasutas narkootikume. Seetõttu raiskas ta väärtuslikku aega, mil oleks võinud hoopis oskusi lihvida. «Kindlasti oleksin praegu veelgi parem mängija, kui elanuks hoopis korralikumalt,» arvas O'Sullivan.

Inglismaalt pärit O'Sullivan alustas profikarjääriga 16-aastaselt ja juba teisel hooajal 1993. aastal suutis toona noore mehena võita tunnustatud Briti meistrivõistlused. «Olin küll elukutseline mängija, kuid ma ei pühendanud end snuukrile. Pidutsesin meeletult,» rääkis britt avameelselt.

«Hooaeg kestab septembrist maini ja MM on viimaseks võistluseks. Kui olin mitmel puhul kaotusseisus, siis lootsin, et see saaks kiiremini läbi. Nõnda sain taaskord lõbutsema minna.»

44-aastaseks saanud sportlane tunnistab, et kokku on ta nõnda kaotanud sportlasena lausa üheksa aastat. Raskemaid perioode esines nii 2000ndate keskel kui ka 2010ndate alguses. «Kahetsen kõike, mis toona korda saatsin,» lõpetas legendaarne sportlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles