Vene nimetati pettumust valmistanud leegionäride hulka

Postimees Sport
Copy
Siim-Sander Vene ja Varese said hooaja jooksul peetud 19 mängust üheksa võitu.  FOTO: Fabio Averna
Siim-Sander Vene ja Varese said hooaja jooksul peetud 19 mängust üheksa võitu. FOTO: Fabio Averna Foto: Fabio Averna

Leedu korvpalliportaal Krepsinis avaldas Kaunase Žalgirise viimase kümnendi kõige rohkem pettumust valmistanud mängijate nimekirja, kuhu on sattunud ka kolmel viimasel aastal Eesti parimaks korvpalluriks valitud rahvuskoondislane Siim-Sander Vene.

Portaali sõnul on Žalgirisse küll kuulunud väärt leegionärid nagu Brandon Davies ja Kevin Pangos, kuid aastate jooksul on klubist läbi käinud ka palju välismaalasi, kes ei ole eri põhjustel neile seatud ootusi täitnud, vahendab Korvpall24.ee

Kuigi Leedu portaali kohaselt ei olnud Siim-Sander Vene nii kehv mängija kui mõni teine nimekirja pääsenu, oli ta ikkagi klubi jaoks suur pettumus, kuna tema suhtes olid kõrged ootused. Kaunase Žalgiris investeeris leegionäri küll palju aega ja ressursse, kuid edutult, ning Venest sai hea mängija üksnes keskmise tasemega meeskondade jaoks. 

Lisaks Venele on ebaõnnestujatena ära toodud ka lätlane Kaspars Vecvagars, sloveen Aleksandar Ćapin, kanadalane Olivier Hanlan, ameerika-egiptuse päritolu Omar Samhan, horvaat Mario Delaš, mehhiklane Alex Pérez ning jänkid Reeves Nelson, Dee Bost ja Trent Plaisted.

Loe pikemalt portaalist Korvpall24.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles