Noor lesk meenutas õudset hommikut: ta ei reageerinud, vahet polnud, kuidas teda raputasin

Postimees Sport
Copy
Colby ja Emily Cave oma pulmapäeval.
Colby ja Emily Cave oma pulmapäeval. Foto: Instagram @em.cave

Paar nädalat tagasi meie seast lahkunud maailma tugevaima jäähokiliiga NHLi endise mängija Colby Cave'i lesk Emily meenutas, kuidas tema abikaasa ei ärganud ühel hommikul üles. Mees suri kõigest neli päeva hiljem.

Hokimees oli eelmisel õhtul kurtnud oma armsamale, et teda segab ränkraske peavalu. Järgmisel hommikul oli Emily Cave mures, kuna Boston Bruinsi ja Edmonton Oilersi särgis NHLi jääl käinud Colby ei ärganud.

«Ta ei reageerinud, vahet polnud, kuidas teda raputasin,» meenutas 26-aastane Emily õudset hommikut väljaandele The Athletic. Saatuslikul ööl oli meest tabanud ajuverejooks. Ta viidi küll haiglasse ja käis ka lõikusel, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

Eelmisel nädalal sai Emily kätte Colby tuha. «See oli kõige raskem asi, mida olen teinud. Kallistasin urni kõvasti, aga olukord oli kohutav. Nüüd on mul kaelakee, kus on tema sõrmejälg. Jään seda alati armsaks pidama.»

Cave'id abiellusid eelmisel suvel ning plaanisid adopteerida Haitilt last. Idee tuli Emily isalt, kes oli vaesusega võitleval saarel töötanud lastekodus. Traagilisel kombel läks plaan aga luhta, kuid Emily soovib ühel päeval siiski Haitile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles