Suarez valetas tiimikaaslastele kurikuulsa hammustamise kohta

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Branislav Ivanovic ja Luis Suarez.
Branislav Ivanovic ja Luis Suarez. Foto: ANDREW YATES/AFP

Endine Liverpooli keskkaitsja Jamie Carragher meenutas seitse aastat tagasi Luis Suareze ja Branislav Ivanovici vahel aset leidnud intsidenti.

2013. aasta aprillis peetud FA karikasarja mängus Liverpooli ja Londoni Chelsea vahel hammustas Luis Suarez pealinnaklubi kaitsjat Ivanovici. Suarez sai robustse võtte eest karmi karistuse ning pidi jalgpalliväljakult eemal olema kümme kohtumist.

Sky Sports uuris Carragherilt, mida Suarez toona meeskonnale riitusruumis ütles. «Tegelikult ta eitas juhtunut. Ma ei tea, võib-olla arvas ta, et see ei jäänud kaamerate ette,» meenutas Carragher.

Suareze karistus kandus edasi ka järgmisesse hooaega (2013/14), millest ta pidi esimesed viis mängu vahele jätma. «Liverpool võitis tollel hooajal peaaegu tiitli. Kuid hooaja alguses kaotati kahes mängu peale viis punkti. Need olid mängud, kus Suarez ei saanud mängida,» sõnas Carragher.

Hooajal 2013/14 võitis liigatiitli Manchester United, kes edestas Liverpooli lõpuks vaid kahe punktiga.

Küsimusele, kas meeskonnakaaslased suhtusid Suarezesse pärast hammustamist teistmoodi, vastas Carragher: «Noh, ta oli tegelikult ju varemgi seda teinud – Ajaxis, enne meie juurde siirdumist. Ja ka hiljem juhtus midagi sarnast (2014. aasta MMil hammustas Suarez itaallast Giorgio Chiellinit – toim). See oli üks põhjustest, miks Liverpool oli valmis temast loobuma. Muidugi ta ise tahtis ka Barcelonasse minna.»

2014. aasta 11. juulil sõlmis Suarez viieaastase lepingu Barcelonaga, kes maksis Liverpoolile üleminekutasu 82,3 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles