Igapäevaselt trenni rassiv Henri Drell: mõne NBA klubiga on juttu olnud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: Foto: Victoria Libertas Pesaro Basket

Taas korvpalliliiga NBA draftiks nime üles andnud Henri Drell ütles, et koroonaviiruse pandeemia tõttu ripub õhus palju küsimärke. 

Laupäeval 20. sünnipäeva tähistav pallur ütles Postimehele, et mõned draftieelsed treeningud tühistati, ent loodetavasti viirus taandub, et avaneks võimalus end näidata. «Midagi kindlat veel pole,» märkis Drell.

Samuti on veel vara rääkida ka võimalikest kosilastest. «Mõne tiimiga on juttu olnud, aga midagi suurt mitte. Koroona takistab praegu päris palju,» lisas ta. Seetõttu pole ka praegu selge, kas Drelli nimi jääb lõpuni üles või võetakse see enne drafti maha.

Kuigi tuleviku osas on palju lahtisi otsi, siis mängumees käed rüpes ei istu. «Iga päev on kangitrenn, üle päeviti mängin korvpalli,» rääkis Drell karantiinirutiinist. 

Viimase hooaja mängis ta Itaalia kõrgliigas Pesaros. Pärast ilusat algust kuivas mänguaeg erinevatel põhjustel kokku. Lõpuks jäi Drelli saagiks 15 mängus keskmiselt 17,1 minutiga 4,67 punkti ja 2,1 lauapalli. 

Lisaks tegi ta kaasa kahes Eesti koondise EM-valikmängus. Võidumängus Põhja-Makedoonia vastu tõi Drell kaheksa minutiga kuus punkti, paar päeva hiljem matšis Itaaliaga olid samad näitajad 17 ja viis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles